Tabloidiin enää viikko aikaa - mitä haluaisit kysyä?

Itä-Savo ja Länsi-Savo alkavat ilmestyä tabloidina ensi viikon tiistaina.

Tabloidin myötä Länsi-Savon ja Itä-Savon ulkoasu ja osittain myös sisällöt uudistuvat. Kuvassa testilehtien sivuja. Testilehdet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta lansi-savo.fi/tabloidi ja ita-savo.fi/tabloidi.

Itä-Savo ja Länsi-Savo alkavat ilmestyä tabloidina ensi viikon tiistaista alkaen.

Julkaisemme lähipäivinä verkossa ja printtilehdissä juttuja uudesta lehdestä, sen suunnittelusta ja tekemisestä. Kerromme, millainen uusi lehti on, mitä uusia osioita siinä on, mikä pysyy entisellään ja ketkä lehteä tekevät.

Mitä haluaisit kysyä tabloidista? Voit kirjoittaa kysymyksesi tämän jutun kommenttiosioon tai lähettää yksityisviestin Itä-Savon Facebook-sivujen tai Länsi-Savon Facebook-sivujen kautta. Halutessasi voit myös kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen kristiina.tiippana@kaakonviestinta.fi. Vastaamme kysymyksiin tulevissa jutuissamme.

Voit tutustua testitabloideihin täällä lansi-savo.fi/tabloidi ja ita-savo.fi/tabloidi.

Kristiina Tiippana

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.