Poliisi etsii asuntoihin murtautuneita nuoria Mikkelistä - katso tästä kohteet ja tuntomerkit!

Lisäksi poliisi pyytää ilmoituksia ovikellojen soittelijoista. Ovikelloja on soiteltu asuntojen tyhjillään olon varmistamiseksi.

Poliisi epäilee, että murtautujat ovat soittaneet useiden henkilöiden ovikelloja varmistaakseen asunnon tyhjillään olon. Arkistokuva ei liity juttuun.

Mikkelissä Maaherrankatu 14:ssä ja Raatihuoneenkatu 12:ssa sijaitseviin kolmeen eri kerrostaloasuntoon oli murtauduttu tiistaina 23. helmikuuta noin kello 17. Paikalta oli nähty poistuvan kolme henkilöä, joista yhdellä oli vaalean harmaa takki, muut olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin.

Keskiviikkona tuli kello 14 aikaan ilmoitus kahdesta asuntomurrosta Pietarinkatu 23 osoitteesta, jossa oli murtauduttu yhteen asuntoon ja toiseen asuntoon oli yritetty murtautua.

Paikalta oli nähty poistuvan kolme nuorta henkilöä, joista yhdellä oli lippalakki, harmaa takki sekä huivi ja joka poistui oranssin värisellä polkupyörällä, jossa oli kori ohjaustangossa. Toisella tekijällä mahdollisesti harmaa tai vihreä huppari, pipo päässä ja reppu selässä.

Kolmannesta henkilöstä ei ole tuntomerkkejä.

Henkilöt poistuivat Pietarinkatu 23:sta Yrjönkadulle, jonka jälkeen tekijöiden reitistä ei ole tietoa.

Lisäksi tuli kello 16 aikaan ilmoitus Joos. Sajaniemenkatu 5:stä, jossa oli yritetty murtautua ainakin kahteen asuntoon kyseisessä talossa, mutta asuntoihin ei oltu päästy.

Näistä tekijöistä ei ole tuntomerkkejä.

Poliisi toivoo havaintoja kyseisestä kolmikosta numeroon 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi myös epäilee, että samat tekijät ovat soittaneet useiden henkilöiden ovikelloja varmistaakseen asunnon tyhjillään olon. Näistä ovikellojen soittelijoista pyydetään myös ilmoituksia.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.