Ollinmäen viinitilalla jaettiin vinkkejä juhlajärjestelyihin - ”Kaikki eivät tiedä, mitä juhlat vaativat”

Häät ja juhlat -tapahtumassa oli esillä laajasti kaikki juhlien järjestämiseen liittyvät asiat alusvaatteista kukkiin ja valokuviin.

Vesa Vuorela

Ensimmäistä kertaa sunnuntaina järjestetty Häät ja juhlat -tapahtuma sai Ollinmäen viinitilan yrittäjän Sirpa Villasen hymyyn.
Yleisöä oli päivän aikana vajaat pari sataa ja kalenteriin tupsahti heti yksi juhlavaraus.

Uusi tapahtuma syntyi Villasen ideasta, kun Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululta otettiin yhteyttä ja tarjottiin mahdollisuutta yhteistyöhön.
— Päätin heti, että tehdään sellainen juttu, josta on oikeasti hyötyä. Monet, varsinkaan nuoret, eivät edes osaa ajatella, mitä kaikkea juhlat pitävät sisällään, Villanen kertoo.

Vesa Vuorela

Järjestelyavuksi valikoituivat liiketalouden opiskelijat Sonja Marttinen, Aleksis Pulkkinen, Miitta Hietala, Ella Kamalova ja Matti Mikkilä.
Opiskelijat muun muassa etsivät tapahtumaan näytteilleasettajat, jotka olivat lähes kaikki paikallisia yrityksiä. Näytteilleasettajat oli valittu niin, että saman alan yrittäjiä oli paikalla vain yksi.
Esillä oli mahdollisimman laajasti kaikki juhlien järjestämiseen liittyvät asiat aina alusvaatteista kukkiin ja valokuviin saakka.

Mikkeliläiset Sonja Makkonen ja Joel Pulkkinen menevät naimisiin ensi kesäkuussa. Ollinmäen tapahtuma osui tulevalle avioparille juuri oikeaan ajankohtaan, sillä monta muuta juhliin liittyvää asiaa on vielä avoinna.
— Tulimme messuille pallottelemaan eri ideoita ja hakemaan selkeyttä siihen, että mitä juuri me haluamme, pariskunta sanoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet