Ylinopeutta kaahanneet määrättiin ajokieltoon Mikkelissä – Juvalla ja Pieksämäellä jäi kiinni rattijuoppoja

Rattijuopumuksesta epäillyiltä miehiltä puuttui lisäksi ajo-oikeus.

Arkisto/Teemu Vestovuo

Ulkopaikkakuntalaisia miehiä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Arkistokuva.
Ulkopaikkakuntalaisia miehiä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Arkistokuva.

Kaakkois -Suomesta kotoisin olevaa miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies jäi kiinni Mikkelissä Harjumassa perjantaina aamupäivällä.

Mies ajoi 180 kilometrin tuntinopeutta kohdassa, jossa nopeusrajoitus on 100 kilometriä tunnissa. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Mies kaahasi ohituskaistalla

Viitostiellä Mikkelissä tapahtui toinen vastaavantyyppinen ylinopeustapaus, kun Päijät-Hämeestä kotoisin oleva mies ajoi Tikkalassa ohituskaistalla 146 kilometrin tuntinopeutta. Alueella on rajoituksena 80 kilometriä tunnissa.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Juvalla ja Pieksämäellä rattijuoppoja

Poliisipartio pysäytti juvalaisen miehen Juvalla Savonlinnantiellä perjantaina kello 16.40. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Pieksämäellä hätäkeskus sai ilmoituksen autosta, joka oli ajautunut ulos Jäppiläntieltä keskellä yötä kello 01 aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Paikalle mennyt poliisipartio puhallutti yksin autossa olleen miehen. Mies puhalsi 1,24 promillen lukemat. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Ulosajo oli tapahtunut, kun auto oli lähtenyt vasemmalla kaartuvassa mutkassa sivuluisuun ja päätynyt ojan pohjalle. Auton kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa, Itä-Suomen poliisi kertoo.