Järvi-Saimaan Palveluille Sitran työelämäpalkinto — yleisö pääsee vielä äänestämään suosikkiaan

Pääasiassa Juvalla, Rantasalmella ja Sulkavalla toimiva yritys palkitaan muun muassa henkilöstön varustamisesta tableteilla.

Aki Kurki

Järvi-Saimaan Palvelut saa Sitran työelämäpalkinnon. Arkistokuvassa yhtiön toimitusjohtaja Jukka Partanen.

Järvi-Saimaan Palvelut saa Sitran työelämäpalkinnon. Pääasiassa Juvalla, Rantasalmella ja Sulkavalla toimiva yritys on yksi yhdeksästä palkitusta.

Yhtiön palkintoa perustellaan muun muassa sillä, että se onnistui kirkastamaan perustehtävänsä, joka on hyvinvoinnin tuottaminen alueelle ja sen asukkaille.

Konkreettisena toimena mainitaan muun muassa koko henkilöstön varustaminen tablettitietokoneilla. Yritys myös koulutti elämyskokkeja, sisustavia siivoojia ja digitalkkareita.

Yrityksen mukaan toimenpiteillä saatiin aikaan noin miljoonan euron säästöt. Samalla poissaolot vähenivät.

Viimeistä kertaa jaettavan työelämäpalkinnon saa yhteensä yhdeksän työpaikkaa. Palkinnot jaetaan 9. toukokuuta Tahdonvoimaa työhyvinvointiin -tapahtumassa.

Yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan yhdeksästä palkittavasta. Yleisöäänestyksen voittajalle jaetaan 10 000 euron lisäpalkinto. Yleisöäänestys on auki 3. toukokuuta asti.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on valittu vuoden 2017 Työelämäpalkintohaun finalistiksi. Sosiaali- ja terveysministeriö, Sitra ja Työsuojelurahasto myöntävät palkinnon 9 työpaikalle.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.