Tilaajalle

Viljeltävä liha vähentäisi ympäristön kuormitusta, sanoo apulaisprofessori Hanna Tuomisto — Viljelylihaa on tehty jo vuosia, mutta sen yleistymistä saadaan vielä odottaa

Tieteen päivillä Mikkelissä puhuttiin ruoantuotannosta, ruokaturvasta ja ilmastosta. Vegaanisella ruokavaliolla ilmastovaikutuksia voidaan vähentää yli 40 prosenttia.

Jaakko Avikainen

Helsingin yliopiston apulaisprofessori Hanna Tuomisto sanoo, että viljellyn lihan yleistymistä on odotettu jo kymmenen vuotta.
Helsingin yliopiston apulaisprofessori Hanna Tuomisto sanoo, että viljellyn lihan yleistymistä on odotettu jo kymmenen vuotta.

Mikkelissä ensimmäistä kertaa valtakunnallisen konseptin mukaisesti järjestettävät Tieteen päivät kietoutuvat rohkeus-teeman ympärille. Siispä kahvila Nandassa keskusteltiin ruoasta otsikolla Rohkeus kestävään ruoantuotantoon.