Saimaa-stadiumin toimitusjohtajan paikka tulee hakuun maaliskuussa — Jo puolen tusinaa henkilöä on ilmaissut kiinnostuksensa paikasta

Hallituksen puheenjohtaja Kalevi Niemen mielestä kiinnostuneita on ollut paljon siihen nähden, että paikka ei ole vielä auki.

Taru Hokkanen

Saimaa-stadiumi avautui kevättalvella 2018.
Saimaa-stadiumi avautui kevättalvella 2018.

Saimaa-stadiumin toimitusjohtajan paikka tulee hakuun maaliskuun aikana, kertoo hallituksen puheenjohtaja Kalevi Niemi

Paikasta kiinnostuneilta on tullut kyselyjä jo nyt. Niemi kertoo, että puolen tusinaa hakijaa on lähestynyt joko sähköpostitse tai lähettämällä ansioluettelonsa. 

— Se on mielestäni aika paljon, kun paikka ei ole vielä virallisesti auki. Kiinnostusta tuntuu olevan.

Niemi ei halua kommentoida, millaisista hakijoista on kyse. Kriteerit toimitusjohtajalle määritellään hallituksen kokouksen yhteydessä. 

Seuraava hallituksen kokous on 15.3., jolloin asiaa käsitellään. Niemi ei vielä osaa sanoa, tuleeko paikka saman tien hakuun, vai sovitaanko kokouksessa tarkempi aikataulu haun suhteen.

Sopimus Saimaa-stadiumin aiemman toimitusjohtajan Timo Welsbyn kanssa purettiin tammikuun alussa. Welsby valittiin viime viikolla toimialajohtajaksi Samieduun Savonlinnaan.

Tammikuun alusta lähtien Saimaa-stadiumin väliaikaisena toimitusjohtajana on toiminut yhtiön hallituksen jäsen, Xamkin kehityspäällikkö Hanna Kuninkaanniemi.