Eteläsavolaisille yrittäjille korona-ajan tukiverkko – Paikalliset yrityskummit tarjoavat keskusteluapua

Vuoden mittainen hanke ulottuu koko maakuntaan.

Riikka Laine

Moni yritys joutui keväällä sulkemaan ovensa kokonaan koronavirusepidemian vuoksi.
Moni yritys joutui keväällä sulkemaan ovensa kokonaan koronavirusepidemian vuoksi.

Etelä-Savon yrittäjille on tarjolla tukea ja keskusteluapua koronakriisin yli selviytymisessä.

Yrittäjien aluejärjestö yhdessä Suomen Yrityskummit Etelä-Savon ja Lähi-Tapiola Savo-Karjalan kanssa ovat aloittaneet hankkeen, jonka tavoitteena on tukea yrittäjiä ja esimerkiksi sparrata tulevaisuuden suunnitelmien tekemisessä.

Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtaja Niina Kuuva sanoo hankkeen tiedotteessa, että yrittäjien jaksaminen ja hyvinvointi on syytä tuoda julkiseen keskusteluun ja hakea toimintatapoja jaksamisen edistämiseksi.

Palvelu on maksutonta

Tukiverkko koostuu pääosin yrityskummiverkoston asiantuntijoista. Kummit ovat kokeneita yrittäjiä, yritysjohtajia ja elinkeinoelämän asiantuntijoita. Suomen Yrityskummien Etelä-Savon aluekummi Antero Heikkinen lupaa neuvontaa ja henkistä tukea.

Yrittäjä voi täyttää palvelupyynnön Etelä-Savon Yrittäjien verkkosivuilla tai olla suoraan yhteydessä tukiverkoston henkilöihin. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Tukiverkko toimii koko Etelä-Savon alueella.

Noin vuoden kestävällä hankkeella on 42 000 euron kokonaisbudjetti. Hanke on saanut julkista tukea Etelä-Savon maakuntaliiton myöntämästä maakunnan omaehtoisesta kehittämisrahasta.