Puumalaan tulee ensi vuonna kolme uutta virkaa

Puumalan kunnanvaltuusto on päättänyt perustaa kolme uutta virkaa kuntaan ensi vuoden alusta lähtien. Lisäksi kaksi vanhaa virkanimikettä muutetaan.

Rebekka Katko

Puumala joutui Suomen Kuvalehden tekemälle väestökadon kärkikunnat 2015 -listalle.
Puumala joutui Suomen Kuvalehden tekemälle väestökadon kärkikunnat 2015 -listalle.

Ensi vuonna Puumalan kuntaan perustetaan kolme uutta virkaa. Kunnanvaltuusto päätti asiasta maanantaina.
Hallintopäällikkö vastaa ensi vuoden alusta lähtien kunnan hallinto- ja talouspalveluista. Tehtävään kuuluu myös kunnanhallituksen ja lautakuntien pöytäkirjanpito ja kokoushallinnon järjestäminen. Lisäksi hallintopäällikkö vastaa asiakirjahallinnasta.
Ruokapalvelupäällikkö vastaa puolestaan ruoka- ja puhtaanapitopalveluista ja maankäyttöteknikko kaavoitus- ja mittaustoimesta.
Lisäksi matkailu- ja kulttuurisihteerin virkanimike muutetaan markkinointipäälliköksi ja teknisen toimen toimistosihteerin virkanimike asuntosihteeriksi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.