Tilaajalle

”Kriisikunta-asemaan saakka ei Mikkelin taloutta lasketa” — Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Aholainen sanoo, että sopeutus tehoaa, jos se toteutetaan

Mikkeli toteuttaa isot koulurakennushankkeet samalla, kun se sysii kriisikuntauhkaa loitommalle. Investointien takaisinmaksun reaaliaika on 25 vuotta.

Mari Koukkula

Mikkelin luottamus- ja virkamiesjohto esitteli rakenneryhmän esitystä toukokuun alussa. Ryhmää johti hallituksen puheenjohtaja Markku Aholainen. Mediatilaisuudessa mukana olivat myös kaupunkiympäristölautakunnan puheenjohtaja Veli Liikanen, hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnan puheenjohtaja Jatta Juhola, kaupunginjohtaja Timo Halonen sekä kasvatus- ja opetuslautakunnan puheenjohtaja Taina Harmoinen.


Mikkelin kaupungilla olisi edessään suunnitelmakauden lopulla yli 30 miljoonan euron alijäämä ja kriisikuntastatus, jos talouden vakautuksessa ei tehdä mitään.
— Tarkoitus on, että tehdään, sanoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja, sopeutusta ja palveluverkkoa selvittäneen työryhmän puheenjohtaja Markku Aholainen (sd.).

Uusimmat uutiset