Mikkeliläiset 12-, 7- ja 5-vuotiaat siskokset pitävät kesäkioskia Rantakylässä — Tarjolla on neljää erilaista itsetehtyä leivosta, juomista ja hyvää mieltä

Eerika, Elsi ja Kirsikka Pelkonen kunnostivat isoveljiensä rakentaman kioskikopin ja pistivät pystyyn kesäkahvilan Vanhan Otavantien varteen. Kahvila on auki vielä perjantaina kello 11—15.

Risto Hämäläinen

Eerika, Kirsikka ja Elsi Pelkonen ovat myös hinnoitelleet myytävänsä itse.
Eerika, Kirsikka ja Elsi Pelkonen ovat myös hinnoitelleet myytävänsä itse.

Vanhan Otavantien varrella näkyy pahvinen kyltti, johon on kirjoitettu värikkäillä kirjaimilla ”Kioski”. Vähän matkan päässä tieltä Vehkasiltaan kääntyvässä risteyksessä on punainen koppi, jossa on keltainen katto ja siniset verhot. Vieressä on miellyttävässä varjossa oleva pöytä, jonka ääressä kioskin antimia voi nauttia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet