Juvan markkinaviikonloppua vietetään perjantaista lähtien kirkonkylällä, Koikkalassa ja Partalassa

Perjantaina aloitellaan Juvan torilta, lauantaina juhlitaan satokautta kylätorilla Koikkalassa ja sunnuntaina markkinat ovat Partalan kuninkaankartanolla.

Juvalta saa ensi viikonloppuna satokauden herkkuja.
Juvalta saa ensi viikonloppuna satokauden herkkuja.

Juvan syysmarkkinoita vietetään koko tulevan viikonlopun ajan 13.—15. syyskuuta.
Markkinaviikonloppu aloitetaan perjantaisilla syysmarkkinoilla Juvan torilta kello 9—15. Lauantaina Koikkalan kylätorilla juhlitaan satokautta, kun Sadonkorjuutori järjestetään kello 11—13.

Sadonkorjuutorilla on valikoima satokauden tuotteita, leipää, leivonnaisia ja käsitöitä. Tarjolla on myös uutispuuroa, lettuja ja kaalikeittoa.

Sunnuntaina Markkinaviikonloppu päättyy Partalan kuninkaankartanon pihapiiriin, jossa järjestetään Parasta Partalasta -markkinatapahtuma kello 10—14.

Varsinkin satokauden huipentavilla syysmarkkinoilla Partalassa on paljon nähtävää.
Torilla on tarjolla syksyn satoa ja paikallistuotteita.

Ohjelmassa on tryffelikoira- ja karitsa-agilitynäytökset sekä hevostaituri Alena Matveevan taitoratsastusnäytös. Paikalla on myös Paavilan lammastilan lampaita ja Farmila Oy:n Kille-kili. Vehmaan talli järjestää poniratsastusta lapsille.

Päivän mittaan Partlaassa esiintyy trubaduuri Matti Muhonen.

Kulttuurikiskan tapahtumateltalla on kivienmaalausta, sanaleikkejä, satuja, runoja ja esineteatteria.

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun Partalan alue siirtyi Juvan kunnan omistukseen.

Partalan vuosisadoista on kirjoitettu Leader-hankkeen avustuksella kirjaa, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Parasta Partalasta -tapahtumassa on mahdollisuus kuulla hankkeesta kirjan toisen kirjoittajan Kirsi Vertaisen kertomana.