Henkilöautoa kuljettanut mies kuoli kolarissa Mikkelin Anttolantiellä — Onnettomuudessa oli mukana tukkirekka

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt kestivät lähes kolme tuntia.

Onni Ojala

Henkilöauto ja tukkirekka törmäsivät risteyksessä Anttolantiellä.
Henkilöauto ja tukkirekka törmäsivät risteyksessä Anttolantiellä.

Henkilöautoa kuljettanut mies kuoli liikenneonnettomuudessa Mikkelin Anttolantiellä keskiviikkoaamuna. Poliisin mukaan onnettomuudessa menehtyi iäkäs mikkeliläismies.

Itä-Suomen poliisi kertoo, että onnettomuus tapahtui vähän ennen aamukymmentä. Mies ajoi väistämisvelvollisuutta osoittavan kärkikolmion takaa tukkirekan eteen, joka oli menossa Anttolantietä Imatran suuntaan.

Onnettomuus tapahtui Sydänmaantien risteyksessä. Henkilöauto on tullut Sydänmaantien suunnasta kohti Anttolantietä.

Tutkinnanjohtaja Johanna Parviainen Itä-Suomen poliisista kertoo, että molempien autojen kuljettajat ovat olleet yksin ajoneuvoissaan eikä onnettomuuteen liity muita osallisia.

Täydessä puulastissa olleen tukkirekan kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä.

Onni Ojala

Poliisi suoritti onnettomuuspaikalla teknistä tutkintaa.

Parviaisen mukaan ajo-olot ovat olleet tavanomaisen talviset. Aurinkoisena pakkaspäivänä ajorata oli osin lumen ja jään peitossa.

Tiealueella on nopeusrajoitus 80 kilometriä tunnissa. Poliisi ei vielä ota kantaa siihen, mitkä ajoneuvojen nopeudet olivat onnettomuushetkellä tai onko esimerkiksi aurinko voinut häikäistä kuljettajaa.

Poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemansyyn tutkintana. Myös tieliikenneonnettomuuslautakunta tutkii tavanomaisen käytännön mukaisesti kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden.

Jos Twitter-viesti ei näy, katso se tästä.

Anttolantie eli kantatie 62 oli noin kolme tuntia suljettu liikenteeltä onnettomuuspaikkatutkinnan turvaamiseksi. Liikenne ohjattiin kiertotielle Anttolan kautta.


Juttu on päivitetty kello 12.53 ja kello 15.35. Lisätty muun muassa tieto onnettomuudessa kuolleen kotipaikasta, henkilöauton tulosuunta ja tietoja kelioloista onnettomuuden sattuessa.