Jokerit jelppaa Saimaan alueen matkailuyrityksiä Pietarissa

Savonlinnalainen matkailuyrittäjä Janne Leinonen on järjestänyt ensi viikon alkuun tilaisuuden, jossa matkatoimistolle myydään alueen matkailutarjontaa.

Antti Varonen

Janne Leinonen (vas.), Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen (kesk.) ja Tanhuvaaran urheiluopiston rehtori Erkki Kauppinen kertoivat toukokuussa 2015 Jokereiden tulevan Tanhuvaaraan valmistautumisleirille. Ensi viikon alussa Jokerit jelppaa Saimaan alueen matkailua Pietarissa.

Savonlinnalaisella matkailuyrittäjä Janne Leinosella on tällä hetkellä monta rautaa tulessa alueen matkailussa.

Leinosen omistama matkailuyritys Luxury Events järjestää myös muille alueen matkailutoimijoille yhteisiä markkinointitilaisuuksia.

Ensi viikon alussa Saimaan aluetta myydään pietarilaisille matkatoimistoille jääkiekon avulla. Leinonen on omilla suhteillaan saanut järjestettyä Pietariin tapahtuman, jossa vetonaulana on Helsingin Jokerien KHL-joukkue.

Noin parikymmentä paikallista matkailuyritystä Saimaan alueelta on paikalla esittelemässä toimintaansa. Usko venäläisten matkailuintoon on vahva, vaikka juuri nyt laskusuhdanteessa eletäänkin.

– Jokerit on antanut Saimaan matkailuyrityksille brändinsä käyttöön tuohon tapahtumaan.

Matkailukohteiden esittelyn lisäksi samassa yhteydessä järjestetään bisnesfoorumi. Jokerit pelaa Pietarin SKA:ta vastaan KHL-ottelun maanantaina 1. helmikuuta.

– Alueeltamme mukaan lähteviä yrityksiä ovat muun muassa Osuuskauppa Suur-Savo, Casino Tower Savonlinnasta, Saimaan Charmantit -ryhmä (toistakymmentä alueella toimivaa matkailuyritystä). Mukana ovat myös Saimaan matkailua kokoavat Go Saimaa, Visit Savonlinna ja Visit Mikkeli.

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo