Ohjaamo Olkkari joutuu mahdollisesti muuttamaan pysyvästi pois Maaherrankadulta — Essote: Vesivahingon ja sisäilmaongelmien vuoksi tiloissa ei voi työskennellä

Osa Ohjaamo Olkkarin toimijoista on muuttanut tällä viikolla väliaikaistiloihin vesivahingon ja sisäilmaongelmien vuoksi. Saman katon alla on myös nuorisotila Starlight. Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta käsittelee keskiviikkona vaihtoehtoja tilaratkaisuille.

Mari Koukkula

Osa Ohjaamo Olkkarin toimijoista on muuttanut tällä viikolla 
väliaikaistiloihin vesivahingon ja sisäilmaongelmien vuoksi, kertoo Olkkarin 
toiminnanjohtaja Sari-Anne Ratia Essotesta.
Osa Ohjaamo Olkkarin toimijoista on muuttanut tällä viikolla väliaikaistiloihin vesivahingon ja sisäilmaongelmien vuoksi, kertoo Olkkarin toiminnanjohtaja Sari-Anne Ratia Essotesta.

Essote on siirtämässä Ohjaamo Olkkarin toimintojaan pysyvästi pois nykyisestä kiinteistöstä Maaherrankadulta. Henkilökuntaa on jo siirretty väistötiloihin ennen pysyvämpää ratkaisua.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet