Liikkuva koulu -rahaa jaossa seitsemän miljoonaa

Liikkuva koulu -ohjelman kehittämishankkeiden avustukset Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa ovat haettavissa Itä-Suomen aluehallintovirastosta.

Liikkuva koulu -ohjelman kehittämishankkeiden avustukset Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa ovat haettavissa Itä-Suomen aluehallintovirastosta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julistanut haettavaksi lukuvuodelle 2016—2017 valtionavustukset hallitusohjelman kärkihankkeen "Uudet oppimisympäristöt ja digitaaliset materiaalit peruskouluihin" toimenpiteen "Liikutaan tunti päivässä laajentamalla Liikkuva koulu -hanke valtakunnalliseksi" toimeenpanoon.
Haettavissa oleva määräraha on 7 miljoonaa euroa.

Haun tarkoituksena on tukea kuntia ja yksityisiä koulutuksen järjestäjiä Liikkuva koulu -ohjelman tavoitteiden ja keskeisten toimenpiteiden toteuttamisessa peruskouluissa.

Liikkuvan koulun tavoitteena on aktiivinen ja viihtyisä koulupäivä. Toiminnan toteutuksessa keskeistä on oppilaiden osallisuus, oppimisen edistäminen sekä liikkumisen lisääminen ja istumisen vähentäminen.

Avustukset ovat haettavissa 7.4.2016 mennessä siitä aluehallintovirastosta, jonka toiminta-alueelle hanke sijoittuu. Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa hakemukset toimitetaan Itä-Suomen aluehallintovirastoon.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.