Koirapartio löysi Mäntyharjun Halmeniemellä kadonneen miehen — Mies vietti yön maastossa, löytyi läheltä katoamispaikkaa

Lumikki Haaja

Koirapartio löysi Mäntyharjun Halmeniemellä kadonneen miehen — Mies vietti yön maastossa, löytyi läheltä katoamispaikkaa

Koirapartio löysi kadonneen miehen maastosta Mäntyharjun Halmeniemellä tiistaina. Mies oli ilmoitettu kadonneeksi puolenyön jälkeen ja hänet löydettiin vaikeakulkeisesta maastosta kello 10.45 aikaan.

Komisario Sami Joutjärvi Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kertoo, että poliisi sai kello 00.22 ilmoituksen kadonneesta miehestä.

Ilmoitustietojen mukaan ulkopaikkakuntalainen, 60-vuotias mies oli myöhään maanantai-iltana poistunut jalkaisin kesämökiltään, mutta ei ollut palannut takaisin. Omaiset ja paikalle saapuneet poliisipartiot etsivät miestä yöllä tuloksetta.

Etsintöjä jatkettiin aamulla. Poliisin koirapartio löysi miehen vaikeakulkuisesta maastosta kello 10.45.

Ensihoito tarkasti miehen voinnin, mutta hänellä ollut vakavia vammoja tai sairaalahoidon tarvetta maastossa vietetystä yöstä huolimatta. Mies oli kylmissään, mutta hän oli pukeutunut sään edellyttämällä tavalla.

Löytöpaikka oli noin 300 metriä katoamisosoitteesta.

Etsintöihin osallistui poliisin lisäksi vapaaehtoisen pelastuspalvelun henkilöstöä. Myös puolustusvoimien helikopteri ehdittiin hälyttää etsintöihin Utista, mutta varsinaiseen etsintään sitä ei tarvittu.

Luetuimmat