Pilahakemus Tuomas Enbusken nimissä Juvan kunnanjohtajaksi - muutama rivi ruutupaperilla

Tiistaina julkistettujen kymmenen hakemusten lisäksi kuntaan tuli yhdestoista hakemus.

Oikea Tuomas Enbuske (keskellä) on mediapersoona, joka vetää MTV3-kanavalla torstaisin talk show’ta nimeltä Enbuske, Veitola & Salminen.

Juvan kunnanjohtajaksi haki yllätysnimi pilailumielessä. Tiistaina julkistettujen 10 hakemuksen lisäksi kuntaan tuli yhdestoista hakemus, jonka lähettäjäksi oli merkitty Tuomas Enbuske.

Juvan kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Hänninen kertoo, että hakemukseen oli kirjoitettu muutama rivi mustekynällä ruutupaperille. Enbuskelle oli kirjoitettu kolme etunimeä, mutta ei sosiaaliturvatunnusta.

Annettu yhteystieto johti MTV3-kanavan vaihteeseen. Oikea Tuomas Enbuske on mediapersoona, joka vetää MTV3-kanavalla torstaisin talk show’ta nimeltä Enbuske, Veitola & Salminen.

Kunnasta otettiin hakuajan päätyttyä tiistai-iltana yhteyttä Enbuskeen, joka Hännisen mukaan kertoi, ettei ole tässä elämäntilanteessa kiinnostunut hakemaan Juvan kunnanjohtajaksi.

Hännisen mukaan hakemus jätettiin huomiotta, koska todettiin ettei se ole kelvollinen eikä paikkaa hakenutta henkilöä ole jätetyn yhteydentiedon perusteella mahdollista tavoittaa.

Hännisen mielestä hakemus on törkeää pilaa Enbuskea kohtaan. Asiasta ei ainakaan vielä ole otettu yhteyttä viranomaisiin.

— Mietimme nyt, johtaako tämä ilmoitukseen poliisille.
Kunnassa ei ole käsitystä siitä, kuka pilailuhakemuksen on voinut lähettää.

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo