Etelä-Savon kauppakamari hakee uutta toimitusjohtajaa — Markku Kakriainen jää eläkkeelle

Toimitusjohtaja vastaa kauppakamarin kehittämisestä ja operatiivisesta johtamisesta.

Jaakko Avikainen

Maakuntaneuvos Markku Kakriainen on jäämässä eläkkeelle Etelä-Savon kauppakamarin toimitusjohtajan tehtävästä. Hän on toiminut tehtävässä vuodesta 1996 lähtien.
Maakuntaneuvos Markku Kakriainen on jäämässä eläkkeelle Etelä-Savon kauppakamarin toimitusjohtajan tehtävästä. Hän on toiminut tehtävässä vuodesta 1996 lähtien.

Etelä-Savon kauppakamari hakee toimitusjohtajaa. Nykyinen toimitusjohtaja Markku Kakriainen jää eläkkeelle, joten kauppakamari etsii uutta edunvalvojaa.

Hakuilmoituksen mukaan toimitusjohtaja vastaa kauppakamarin kehittämisestä ja operatiivisesta johtamisesta. Hän toimii julkisessa roolissa sekä on näkyvä alueen yritystoiminnan ja elinkeinoelämän edellytysten ylläpitäjä ja vahvistaja niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Työ vaatii ilmoituksen mukaan sitkeyttä perehtyä pykäliin, neuvokkuutta, rohkeutta ja kovaa jalkatyötä. Valittavalta vaaditaan kokemusta sidonryhmäyhteistyöstä ja itäsuomalaisesta yrityskentästä sekä kykyä tarkastella asioita nopeasti eri näkökulmista.

Kokemusta kansainvälisestä toiminnasta, korkeakoulututkintoa, ulospäin suuntautunutta luonnetta ja verkostoituvaa myyntihenkisyyttä peräänkuulutetaan myös ilmoituksessa.

Hauaikaa on lokakuun 30. päivään saakka ja tehtävä tuli ottaa vastaan helmikuun alusta 2018.

Etelä-Savon kauppakamari on yksi Suomen 19 alueellisesta kauppakamarista. Toimialueena on Etelä-Savon maakunta. Se on alueen yritysten ja elinkeinoelämän edunvalvontaan keskittynyt yhteistyö- ja palveluorganisaatio.

Kakriainen on ollut kauppakamarin toimitusjohtajana vuodesta 1996.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila