Sulkava haastattelee kolme kunnanjohtajaehdokasta –Kaikki haastateltavat ovat vanhoja tuttuja seudulla

Haastatteluun kutsutaan yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Jämsén Lohjalta, diplomi-insinööri Harri Korhonen Rantasalmelta sekä hallintotieteiden maisteri Juho Järvenpää Sulkavalta.

Haastatteluun Sulkavalle kutsutaan yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Jämsén Lohjalta, diplomi-insinööri Harri Korhonen Rantasalmelta sekä hallintotieteiden maisteri Juho Järvenpää Sulkavalta.

Sulkavan kunnanhallitus kutsuu haastateltaviksi kolme miestä, jotka ovat ehdolla kunnanjohtajan virkaan. Haastatteluun kutsutaan yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Jämsén Lohjalta, diplomi-insinööri Harri Korhonen Rantasalmelta sekä hallintotieteiden maisteri Juho Järvenpää Sulkavalta.

Kaikki haastatteluun kutsutut ovat seudulla vanhoja tuttuja. Järvenpää on Sulkavan talous- ja hallintojohtaja. Hän hoitaa nyt Sulkavan kunnanjohtajan avointa virkaa viransijaisena.

Korhonen on Rantasalmen kunnan hallintopäällikkö.

Jämsén oli Enonkosken kunnanjohtajana 2007—2011. Hän lähti Enonkoskelta Miehikkälän kunnanjohtajaksi ja irtisanoutui yllättäen Miehikkälän virasta alkuvuodesta 2016.

Sulkavan kunnanjohtajan virkaa haki seitsemän henkilöä. Hakuajan päätyttyä Järvenpää antoi suostumuksensa virkaan.

Haastattelut pidetään 22. syyskuuta. Haastattelijana on koko kunnanhallitus.

Sulkavan edellinen kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka siirtyi kesällä Asikkalan kunnanjohtajaksi. Koska vs. kunnanjohtaja on itse ehdokkaiden joukossa, kunnanhallitus päätti haastatteluun kutsuttavista henkilöistä sosiaalijohtaja Sanna Hämäläisen esityksen perusteella.

Jaana Hänninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat