Tilaajalle

Länsi-Savo teki pistokokeen yhdeksään mikkeliläiseen ravintolaan — Osa ravintoloitsijoista ei edes tiennyt, että tuoreen lihan alkuperämaa pitää ilmoittaa kirjallisesti

Bistro Holvissa, gastropub Einossa ja Serviini Oy:n Vinossa käytettyjen raakojen lihojen alkuperämaat on ilmoitettu asiakkaille kirjallisesti. Kebab-pizzeria Memory Dreams ja Eepin grilli käyttävät Well Beefin raakalihavalmisteita, joiden alkuperämaata ei tarvitse ilmoittaa maa- ja metsätalousministeriön tuoreen asetuksen mukaan.

Silja Viitala

Mikkelin Jukurien puolustaja Samuli Piipponen ja laitahyökkääjä Joonas Kalliola söivät maanantaina Tempossa. — Mieluusti syön kotimaista lihaa, koska sen ainakin pitäisi
olla laatua, Kalliola sanoo.
Mikkelin Jukurien puolustaja Samuli Piipponen ja laitahyökkääjä Joonas Kalliola söivät maanantaina Tempossa. — Mieluusti syön kotimaista lihaa, koska sen ainakin pitäisi olla laatua, Kalliola sanoo.

Kun astuu sisälle mikkeliläiseen ravintolaan Bistro Holviin, voi nähdä seinällä kartan. Siihen on merkitty lipuilla Holvin ruoissaan käyttämien lihojen ja kalojen alkuperämaat.