Kokoomuksen eduskuntaryhmä aloittaa Mikkelin kesäkokouksensa toritapahtumalla

Kokoomuspäättäjät tekevät Mikkelissä myös oppilaitosvierailuja ja kiertävät lähikunnissa. Keskustan eduskuntaryhmän kesäkokous jatkuu Savonlinnassa.

Jaakko Avikainen

Kokoomusjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo tuo kokoomuspäättäjät Mikkeliin. Eduskuntaryhmän kesäkokous alkaa torin yleisötilaisuudella puolen päivän aikaan.
Kokoomusjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo tuo kokoomuspäättäjät Mikkeliin. Eduskuntaryhmän kesäkokous alkaa torin yleisötilaisuudella puolen päivän aikaan.


Kokoomuksen eduskuntaryhmä aloittaa kesäkokouksensa tänään tiistaina Mikkelissä.
Kokoomus tuo Mikkeliin koko eduskunta- ja ministeriryhmänsä. Hallituspuolue pitää kesäkokouksensa, tekee yritysvierailuja ja kiertää lähiseudulla.
Kesäkokous alkaa yleisötilaisuudella Mikkelin torilla klo12.00. Paikalla on puoluejohtoa.

Mikkelin kaupungintalon valtuustosalissa ryhmäpuheenjohtaja Kalle Jokisen johdolla pidettävä varsinainen kokous ei ole julkinen, mutta sen sijaan yleisölle on avoin valtuustosalissa klo 17.15 alkava tilaisuus, jossa kokoomus keskustelee puolueen periaateohjelmasta. Tilaisuudessa puhuvat eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jukka Kopra ja Aalto-yliopiston professori Kristiina Mäkelä.
Kokoomusministerit vierailevat tiistain kuluessa Mikkelissä muun muassa Etelä-Savon ammattiopistolla ja Kalevankankaan koululla. Esedulla mukana ovat oikeusministeri Antti Häkkänen ja sisäministeri Paula Risikko. Kalevankankaan koululla vierailee opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.
Kesäkokous tekee yritysvierailun Mölnlycke Health Care Oy:ssä illansuussa. Kansanedustaja Lenita Toivakka ja varapuhemies Arto Satonen puhuvat Juvalla valtuustosalissa klo 18.15 alkaen ja samaan aikaan europarlamentaarikko Henna Virkkunen ja puolueen varapuheenjohtaja Janne Sankelo Hirvensalmella S-marketilla.

Kokoomus viettää illan Mikkelissä ja jatkaa keskiviikkona aamulla kesäkokoustaan Kouvolassa.
Samaan aikaan Kouvolassa on koolla myös oppositiopuolue SDP:n eduskuntaryhmän kesäkokous.
Etelä-Savossa on enemmänkin päättäjiä liikkeellä, sillä keskustan eduskuntaryhmä aloitti oman kokouksensa maanantaina Savonlinnassa. Keskusta jatkaa kokoustaan tänään tiistaina Olavinlinnassa.
Eduskuntaryhmien kesäkokouksilla on tapana kiertää eri puolilla Suomea. Tapaamiset kokoavat ryhmän sekä myös ministeriryhmän edustajat, avustajakaartin ja ryhmäkanslian työntekijät.

Jukka Ahdelma

Jukka Ahdelma

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat