Näin leikataan lihasiivut pizzan täytteeksi — ”Savolaisnapolilainen” Papa’s Dom avasi ovensa Mikkelin Porrassalmenkadulla

Uuden ravintolan avautuminen kiinnosti mikkeliläisiä.

Taru Hokkanen

Roope Rask viipaloi lihaa Papa’s Domin keittiössä perjantaina. Vieressä pizzaa valmisteli Aku Laukkanen, ja uunin äärellä ahersi Karim Lyytikäinen.
Roope Rask viipaloi lihaa Papa’s Domin keittiössä perjantaina. Vieressä pizzaa valmisteli Aku Laukkanen, ja uunin äärellä ahersi Karim Lyytikäinen.

Mikkelin ruokaravintolatarjontaa laajentaa uusimpana tulokkaana torstaina ovensa avannut Papa’s Dom -pizzeria.

Kaupungin keskustassa Porrassalmenkadulla sijaitseva Papa’s Dom luonnehtii verkkosivuillaan itseään italialaistyyppiseksi, ”savolaisnapolilaisia” pizzoja tarjoavaksi ravintolaksi.

Uusi ravintola näytti perjantaina kiinnostavan mikkeliläisiä. Noin tunti avautumisen jälkeen kello 17:n kieppeillä pizzeria oli käytännössä viimeistä pöytää myöten täynnä asiakkaita.

Alkuvuodesta 2017 toimintansa katutasossa sijaitsevalla seurusteluravintolalla ja sisäpihalla olevalla terassilla aloittanut Bar Dom on laajentanut tarjontaansa askelittain.

Rakennuksen toiseen kerrokseen avautunut Club Dom on palvellut juhlakansaa viime heinäkuusta alkaen.

Torstaina ovensa aukaissut Papa’s Dom sijaitsee katutasossa. Pizzeria ilmoittaa palvelevansa nälkäisiä ainakin aluksi arkisin ja sunnuntaisin iltakymmeneen sekä perjantaina ja lauantaina aamukahteen.