Mikkelin Siekkilässä torstaina käyttökelvottomaksi palanut henkilöauto oli tulessa myös viime viikolla

Tuli runteli Pohjolankadulla Mikkelissä yhteensä kolmea ajoneuvoa torstaina iltapäivällä. Yksi ajoneuvoista oli todennäköisesti tulessa myös viikko sitten.

Lukijan kuva

Tuli vaurioitti palossa yhteensä kolmea henkilöautoa. Kaksi autoista turmeltui käyttökelvottomaksi.
Tuli vaurioitti palossa yhteensä kolmea henkilöautoa. Kaksi autoista turmeltui käyttökelvottomaksi.

Pohjolankadulla Mikkelissä torstaina iltapäivällä palanut henkilöauto oli  sama ajoneuvo, joka syttyi palamaan kerrostalon autokatoksessa myös viime viikolla.

— Sama katos on kyseessä ja sama autokin, Mikkelin poliisiaseman tutkinnasta kerrotaan.

Poliisi selvittää palon syttymissyytä yhdessä paloviranomaisten kanssa, ja toivoo ihmisiltä silminnäkijähavaintoja palon syttymisajankohdalta. Vielä ei ole tiedossa liittyykö tapaukseen rikosta.

Henkilöauto tuhoutui palossa täysin, turmeli käyttökelvottomaksi viereisen auton ja aiheutti jonkin verran vaurioita myös kolmannelle. Myös autokatos vaurioitui palossa.

Tieto tulipalosta tavoitti hätäkeskuksen viiden maissa. Paloa sammuttamassa oli useita Etelä-Savon pelastuslaitoksen yksiköitä kolmelta eri paloasemalta.

Päivystävä palomestari Markku Mäkelä arvioi torstaina pelkästään autokatoksen tuhojen suuruudeksi noin 20000 euroa.

Poliisi toivoo yhteydenottoa 4-5 hengen porukalta

Pohjolankatu 22:n kohdalla nähtiin torstain 2. elokuuta kello 17:n tietämillä neljän, viiden henkilön porukka. Poliisi uskoo, että heillä saattaa olla tapahtumaan liittyviä näköhavaintoja. Poliisi pyytää heitä ottamaan yhteyttä-

Poliisi pyytää molempiin tapauksiin liittyen silminnäkijähavaintoja myös muita henkilöiltä. Tulipaloista jotain tietäviä pyydetään kertomaan tiedoistaan poliisin numeroon 0295415232 tai ottamaan yhteyttä sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Muokattu uutista 3.8. klo 15.02. Lisätty poliisilta saatuja uusia tietoja.