Veikkaus avaa peliautomaatit Etelä-Savossa torstaina, myös Mikkelin Pelaamo avautuu – Syynä on koronatilanteen palautuminen perustasolle Essoten alueella

Veikkaus seuraa viranomaisten linjauksia koronatilanteesta ja tekee päätökset liittyen omaan liiketoimintaansa niitä noudattaen.

Taru Hokkanen

Peliautomaatit avautuvat jälleen, sillä Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueella koronatilanne on palautunut perustasolle.
Peliautomaatit avautuvat jälleen, sillä Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueella koronatilanne on palautunut perustasolle.

Veikkaus avaa peliautomaattinsa muun muassa kioskeissa, kaupoissa ja liikenneasemilla Etelä-Savon alueella varhain torstaiaamuna. Myös Mikkelin Pelaamo aukeaa torstaina kello 10.

Veikkauksen tiedotteen mukaan peliautomaatit avataan, sillä Etelä-Savon sairaanhoitopiirin koronatilanne on palautunut kiihtymisvaiheesta perustasolle.

Hajasijoitetuilla automaateilla pelatakseen on pelaajien tunnistauduttava joko Veikkaus-kortilla tai Etuasiakkuuteen liitetyllä debit-kortilla. Tunnistautumisedellytys hajasijoitetuilla peliautomaateilla astui voimaan 12. tammikuuta.

Koronatilannetta seurataan sairaanhoitopiireittäin

Tiedotteen mukaan koronatilannetta seurataan Veikkauksessa sairaanhoitopiireittäin, ja peliautomaattien ja pelisalien sulku- tai avaamistoimiin ryhdytään mahdollisimman pian alueellisen tilanteen muuttumisen jälkeen.

Perustasolla olevien sairaanhoitopiirien alueilla Veikkauksen peliautomaatit ja omat pelipaikat ovat auki, kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueilla ne ovat kiinni.