Aineissa ajellut mies tarjosi poliisille väärää ajokorttia Mikkelissä — Jäi samalla kiinni myös useista omaisuusrikoksista

Marita Waenerberg

.
.

Ajokortiton, huumausaineen vaikutuksen alaisena ajellut mies yritti esiintyä toisena henkilönä Mikkelissä perjantaina. Poliisipartio pysäytti hänet Uudella Ristiinantiellä tarkastaakseen liikennekelpoisuuden.

Vuonna 1982 syntynyt mikkeliläismies esitti poliisille väärän ajokortin. Hän ei ollut ajokortin henkilö eikä hänellä ollut ajo-oikeutta.

Kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe ja huumausainepikatesti, joista huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Miehen kuljettamassa autossa oli anastetuksi epäiltyä omaisuutta ja autossa olleiden epäillään syyllistyneen useisiin omaisuusrikoksiin. Lisäksi autosta ja miehen hallusta löytyi huumausainetta.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausainerikoksesta ja varkauksista sekä väärän henkilötiedon antamiseen.

Matkustajana autossa oli vuonna 1995 syntynyt mikkeliläisnainen. Häntä poliisi epäilee varkauksista ja huumausainerikoksesta.