Mikkelissä tatuoitiin luontoaiheita hyväntekeväisyystapahtumassa — Tuotto meni Jampan eläinhoitolalle

Hyväntekeväisyystapahtuman tuotto oli 2 945 euroa. Rahalla saadaan muun muassa runsaasti ruokaa ja lääkkeitä sekä polttoainetta.

Taru Hokkanen

Laura Paasonen tatuoi ruusun Suvi Iinatin käsivarteen.
Laura Paasonen tatuoi ruusun Suvi Iinatin käsivarteen.

Lauantaiaamuna mikkeliläisen tatuointiliikkeen eteen muodostui jono. New Era Tattoo järjesti hyväntekeväisyystapahtuman, jonka tuotot lahjoitettiin lyhentämättömänä mikkeliläiselle Elämäni eläimet ry:lle.

— Meillä on ollut aiemmin puhetta siitä, että voisimme osallistua hyväntekeväisyystempaukseen ja tukea jotakin tärkeää kohdetta. Tänä syksynä oli viimein aika se toteuttaa. Valitsimme Jampan eläinhoitolan ja Elämäni eläimet ry:n., kertoo Laura Paasonen, yksi New Era Tattoon kolmesta yrittäjästä.

Päivää varten oli piirretty valmiiksi paljon erilaisia luontoaiheisia malleja.

Asiakkaita oli ilmoittautunut jonoon lähes neljäkymmentä

”Walk in”- päivänä tatuointeja tehtiin ilman ajanvarausta. Aamupäivästä asiakkaita oli ilmoittautunut jonoon jo lähes neljäkymmentä. Tatuointien aiheena oli luonto ja päivää varten oli piirretty valmiiksi paljon erilaisia luontoaiheisia malleja.

— Jokainen saa tuoda oman mallipiirroksen mukanaan, aihe on vapaa. Tämä tapahtuma on ollut kuitenkin niin suosittu, että emme ehdi tekemään kovin aikaa vieviä töitä yhden päivän aikana. Walk in-tapahtumaan voi suunnitella vapaasti oman tatuointinsa, kunhan se on riittävän yksinkertainen toteuttaa lyhyessä ajassa.

Jarmo ”Jamppa” Lautamäki oli paikalla kertomassa Elämäni eläimet ry:n toiminnasta ja työstään eläinten parissa.

Lautamäki kertoi facebook-sivullaan, että hyväntekeväisyystapahtuman tuotto oli 2 945 euroa. Rahalla saadaan muun muassa runsaasti ruokaa, lääkkeitä ja polttoainetta.