Cheek tuo Mikkeliin jättipuitteet - lippuja arvotaan lauantaina

Hiphop-artisti Cheekin lauantaiseen konserttiin ajetaan rekvisiittaa isolla karavaanilla.

Mari Koukkula

Hiphop-artisti Cheekin lauantainen konsertti Mikkelin jäähallissa toteutetaan suomalaisittain poikkeuksellisen isosti.

Keikkajärjestäjä Fullsteamin mukaan Cheekin Alpha Omega -kiertue on Suomen kaikkien aikojen suurin, ainakin rekvisiitan osalta.
– Meillä on karavaanissa neljä kiertuebussia, viisi tavararekkaa ja kolme kuorma-autoa. Kiertuehenkilökuntaa on kaikkiaan 60, Fullsteamin tiedottaja Johannes Kinnunen luettelee.

Keikalla artistit hääräävät varta vasten kiertueelle suunnitellulla lavalla, joka ulottuu lähes jäähallin puoliväliin saakka.
Lavalle artisti saapuu lähes 10 metriä korkeasta leijonankidasta.

Muilta osin lauantainen keikka noudattelee normaalin jääkiekkopelin järjestelyjä, kuvailee konsertin turvallisuuspäällikkö Ari Solja Securitas Oy:stä.
Tällä kertaa halli on kuitenkin täpötäysi, sillä lippuja tapahtumaan on myyty noin 4000 kappaletta.

Ovet avataan kello 18.30.
– Suosittelemme tulemaan jonottamaan hyvissä ajoin, mutta tunteja aikaisemmin sinne on turha tulla. Parkkeeraus ja hallin myyntipisteet ovat täysin samat kuin kiekkopeleissä, Solja kertoo.

Mikkelin keikka myytiin loppuun kiertueen viimeisenä. Keikkajärjestäjät eivät kuitenkaan näe kaupungin lipunmyyntiä huonona.
– Mikkelin lipusta 90 prosenttia myytiin ensimmäisenä päivänä ja jäljelle jäi lähinnä hajapaikkoja. Lopulta keikka myytiin varsin nopeasti loppuun. Mikkeli on kiertueen alempaa keskikokoa, pienimmät hallit vetävät noin 3000 ihmistä, Fullsteamin tiedottaja Johannes Kinnunen kertoo.

Virallisia teitä lippuja ei siis enää saa, mutta yksittäiskappaleita on myynnissä esimerkiksi verkon huutokauppapalveluissa.

Lisäksi Mikkelin kaupunkikeskusta Mikke ry arpoo konserttiin 10 kahden hengen lippupakettia. Arvontaan voi osallistua käymällä tällä viikolla ostoksilla kaupungin keskustan kivijalkaliikkeissä.

Arvontaan osallistutaan ostokuitilla lauantaina Mikkelin torilla. Liput arvotaan kello 12 kaikkien ostokuittia näyttävien kesken. Yksi henkilö voi osallistua yhdellä kuitilla.

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo