Saara Liukkosen yritys auttaa toisia viestinnässä ja somessa — Mikkelin Yrittäjät huomioi Yksinpuurtaja-palkinnolla

Yrittäjäyhdistys haluaa muistuttaa yksinyrittävien merkityksestä.

Sanna Pietiäinen

Saara Liukkonen on toiminut päätoimisena yrittäjänä seitsemän vuotta.
Saara Liukkonen on toiminut päätoimisena yrittäjänä seitsemän vuotta.

Mikkelin Yrittäjät ry palkitsi keskiviikkona Elinvoimaa-seminaarissa Tmi Saaraliun yrittäjän Saara Liukkosen vuotuisella Yksinpuurtaja-palkinnolla.

Saaraliu tekee viestintään ja markkinointiin liittyviä palveluita yrityksille ja yhteisöille. Painopistealueita ovat koulutukset, viestintäpalvelut ja tapahtumat.

Saaraliu on toiminut 1990-luvulta saakka. Päätoimisena yrittäjänä Liukkonen on toiminut seitsemän vuotta.

Yrittäjäyhdistys haluaa Yksinpuurtaja-palkinnolla muistaa yritystään yksin pyörittäviä yrittäjiä ja samalla muistuttaa yksinyrittävien tärkeydestä. Palkintoa on jaettu vuodesta 2009.

Mikkelin Yrittäjät toteaa Liukkosen tuoneen verkkomarkkinoinnin ja sosiaalisen median myös pienempien paikallisten yritysten saataville koulutusten ja palveluiden avulla.

— Saara on monessa mukana ja välillä ihmetyttää, miten hän ehtii kaiken tehdä. Saara on auttanut montaa yritystä ja yhdistystä ja kannustanut myös muita yrittäjyyteen, todetaan valintaperusteissa.

Suomen Yrittäjien jäsenyrityksistä puolet on yhden hengen mikroyrityksiä.

Liukkosesta on loistavaa, että yksinpuurtajiakin huomioidaan.

— Emme tee kaikkea kuitenkaan yksin, vaan verkostot, esimerkiksi muut yksinyrittäjät, ovat tärkeitä. Sieltä löytyy vertaistukea, alihankkijoita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä.