Juhana Tikka on nimitetty Keskisuomalainen Oyj:n kuluttaja-asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi

Juhana Tikka vastaa myös konsernin radioliiketoiminnasta.

Juhana Tikka.
Juhana Tikka.

Keskisuomalainen Oyj:n kuluttaja-asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Juhana Tikka. Hän vastaa myös konsernin radioliiketoiminnasta. 

Tikka on toiminut aiemmin muun muassa Kaakon Viestintä Oy:n toimitusjohtajana sekä kuluttaja-asiakkuuksista ja digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Jarmo Koskinen on nimitetty Keskisuomalainen Oyj:n henkilöstojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Koskinen toimii lisäksi uuden Kaakon liiketoiminta-alueen paikallisjohtajana.

Koskinen on toiminut aiemmin muun muassa  Kaakon Viestintä Oy:n johtotehtävissä sekä Sanoma Lehtimedia Oy:n toimitusjohtajana.  

Nimitykset astuvat voimaan 1. elokuuta. 

Keskisuomalainen Oyj:n tietohallinto sekä aikakauslehtiliiketoiminta siirtyvät digitaalisen liiketoiminnan johtajan Kirsi Hakaniemen vastuulle. 

Keskisuomalainen Oyj:n johtoryhmään kuuluvat puheenjohtajana konsernin toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi, liiketoimintajohtaja Heikki Linnavirta, henkilöstojohtaja Jarmo Koskinen, kuluttaja-asiakkuuksista vastaava johtaja Juhana Tikka, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Kirsi Hakaniemi, journalistinen johtaja, päätoimittaja Pekka Mervola ja kaupallinen johtaja Mikko Pakarinen.