Tilaajalle

Mikkeliläiset ravintola-alan yrittäjät elävät nopeiden muutosten keskellä – Nouto- ja kotiinkuljetuspalveluiden jatkamista pohditaan useissa paikoissa

Kysyimme keskiviikkona seitsemältä mikkeliläiseltä ravintolatoimijalta, miten hallituksen uusin linjaus ravintoloiden sulkemisesta vaikuttaa niiden toimintaan.

Jaakko Avikainen

Ravintola Kumarissa jatketaan ruoan take away -myyntiä ja kotiinkuljetusta poikkeusaukioloin niin kauan, kuin se on taloudellisesti kannattavaa, yrittäjä Bishnu Thapa.
Ravintola Kumarissa jatketaan ruoan take away -myyntiä ja kotiinkuljetusta poikkeusaukioloin niin kauan, kuin se on taloudellisesti kannattavaa, yrittäjä Bishnu Thapa.

Osa mikkeliläisistä ravintoloista jatkaa keväällä toimintaansa myymällä noutoruokaa ja kotiin kuljetettavia annoksia. Jotkut joutuvat pohtimaan, onko ruuan ulosmyynti riittävän kannattavaa, vai pitääkö ravintolan ovet sulkea. Näin kertoo keskiviikkoinen kyselykierros muutamaan eri tyyppiseen mikkeliläisravintolaan.