HKScan saattaa irtisanoa työntekijöitä Mikkelin tehtaasta — Yt-neuvottelut voivat johtaa enimmillään 211 työsuhteen päättämiseen koko Suomessa

Mikkelissä merkittävä työllistäjä HKScan aloittaa yt-neuvottelut Mikkelin, Vantaan, Forssan, Paimion ja Outokummun yksiköissään.

Laura Lamponen

- Mikkelissä työskentelee noin 210 tuotannon ja logistiikan työntekijää. 
Vantaalla työntekijöitä on 900, Forssassa 600. Voi olla, että jos 
irtisanomisia tulee, ne kohdistuvat eniten suuriin yksiköihin. Mikkeli, 
Outokumpu ja Paimio ovat henkilöstömäärältään pieniä yksiköitä, kertoo 
HKScanin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mikko Saariaho.
- Mikkelissä työskentelee noin 210 tuotannon ja logistiikan työntekijää. Vantaalla työntekijöitä on 900, Forssassa 600. Voi olla, että jos irtisanomisia tulee, ne kohdistuvat eniten suuriin yksiköihin. Mikkeli, Outokumpu ja Paimio ovat henkilöstömäärältään pieniä yksiköitä, kertoo HKScanin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mikko Saariaho.

HKScan aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat yhtiön tuotannon ja logistiikan työntekijöitä Mikkelin, Vantaan, Forssan, Paimion ja Outokummun yksiköissä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat