Tilaajalle

Mikkeliläinen ravintolayhtiö Serviini ottaa sivuaskeleen mikroaterioiden puolelle – Kouvolalainen Hoviruoka auttoi pakkaamisessa

Jossain vaiheessa kokkiannokset voivat päätyä myös ruokakauppoihin.

Jaakko Avikainen

Pakattujen annosruokien myynti perustuu aluksi ravintolatilojen kylmäkaappeihin. Toimitusjohtaja Timo Hyöppinen Serviinistä ja toimitusjohtaja Pekka Kaikkonen Hoviruuasta kertovat tuotekehittelyn alkaneen viime keväänä.
Pakattujen annosruokien myynti perustuu aluksi ravintolatilojen kylmäkaappeihin. Toimitusjohtaja Timo Hyöppinen Serviinistä ja toimitusjohtaja Pekka Kaikkonen Hoviruuasta kertovat tuotekehittelyn alkaneen viime keväänä.

Mikkeliläinen ravintolayritys Serviini ja kouvolalainen Hoviruoka yhdistävät ruokaosaamistaan.