Mikkelin Laitisenkulmaan tulossa uusi ravintola — Paikka avautuu muutaman kuukauden päästä, kertoo Ilhan Dag

Vielä on epävarmaa, minkälaista ruokaa ravintolassa tarjoillaan.

Kanerva Jalarvo

Kaupparekisteriin on heinäkuussa rekisteröity yritys nimeltään Aram kebab pizzeria. Vielä ei ole kuitenkaan varmuutta, millaista ruokaa ravintolassa tarjotaan. Arkistokuva.
Kaupparekisteriin on heinäkuussa rekisteröity yritys nimeltään Aram kebab pizzeria. Vielä ei ole kuitenkaan varmuutta, millaista ruokaa ravintolassa tarjotaan. Arkistokuva.

Mikkelin keskustan Laitisenkulmaan, osoitteeseen Maaherrankatu 22, avataan uusi ravintola muutaman kuukauden päästä. Kaupparekisteriin on heinäkuussa rekisteröity yritys nimeltään Aram kebab pizzeria, jonka vastuuhenkilönä on Ilhan Dag.

Dagin mukaan vielä ei kuitenkaan ole varmuutta siitä, mitä ruokaa ravintolassa tarjotaan.

Kyseessä on perheyritys, jossa mukana ovat myös Dagin sisarukset ja äiti.

Dag arvelee, että menee vielä pari kuukautta aikaa, ennen kuin ravintola saadaan auki. Töitä paikan parissa riittää vielä. Dagin perheellä on ollut yrityksiä muuallakin Suomessa, muun muassa Juvalla, Siilinjärvellä ja Imatralla.

Dagin setä omistaa tällä hetkellä Mikkelissä ravintola Dinon. Myös Ilhan Dagilla on monen vuoden kokemus ravintola-alan töistä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset