Kesäravintola Puulaakin toiminta Kangasniemellä on turvattu ainakin kolmeksi vuodeksi eteenpäin — Puula-Popissa esiintymislavalle nousee heinäkuussa Arttu Wiskari

Tontin ja kiinteistön omistava Kangasniemen kunta ja kesäravintolaa 10 vuotta pyörittänyt yrittäjä Esa Mäkinen ovat tehneet kolmen vuoden vuokrasopimuksen.

Arja Reinikainen

Kesäravintola Puulaaki avautuu Kangasniemellä toukokuussa.
Kesäravintola Puulaaki avautuu Kangasniemellä toukokuussa.

Tontin ja kiinteistön omistava Kangasniemen kunta ja kesäravintolaa 10 vuotta pyörittänyt yrittäjät Esa Mäkinen ja Janne Laukkarinen ovat tehneet kolmen vuoden vuokrasopimuksen.

Ravintola aukaistaan Mäkisen mukaan 10. toukokuuta ja mahdollisesti jo aikaisemminkin.

— Avajaispäivä riippuu säiden lisäksi siitä, miten kiinteistön välttämättömät remontit saadaan tehtyä.

Mäkisen mukaan remontit koskevat lähinnä varastotilaa ja terassia, joka kaipaa päivitystä.

Epävarmuus varjosti

Sekä Mäkinen että Kangasniemen kunnanjohtaja Risto Nylynd ovat vuokrasopimukseen tyytyväisiä.

— Toimintaa varsinkin vuosi sitten kesällä varjosti epävarmuus tulevaisuudesta. Nyt työrauha on taattu ainakin kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

Nylynd puolestaan toteaa, että kesäravintola on avainasemassa koko kesän ja erityisesti torin elävyyden kannalta avainasemassa.

Ravintolarakennus sijaitsee kunnan omistamalla vuokratontilla. Kaksi vuotta sitten kunta päätti, että vuokrasopimusta ei uusita, ja kunta lunasti tontillaan sijaitsevan rakennuksen.

Ravintolan konsepti säilyy Mäkisen mukaan ennallaan.

Myös Puula-Pop tapahtuma tekee paluun. Lauantaina 27. heinäkuuta Rantatorin esiintymislavalle nousee muun muassa Arttu Wiskari.

Kommentoidut