Tilaajalle

Juvalle on viime vuosina kehittynyt varsinainen kananmunakeskittymä, ja yhteensä kunnassa on jo 120 000 munivaa kanaa — Taustalla on Järvi-Suomen Portin kalkkunateurastamon lopettaminen, joka vei hetkellisesti pohjan monelta yritykseltä

Järvi-Suomen Portin kalkkunantuotannon lopettaminen on poikinut tiiviin tuottajayhteisön. Tiina Laamanen ja Teppo Eronen ovat ehtineet siirtyä munantuotannon kautta jo kokonaan leipomoalalle, mutta heidän tuotteissaan maistuvat edelleen juvalaiset munat.

Arja Reinikainen

Kakkupohjien kuohkeus ja maku perustuu kananmunien tuoreuteen ja makuun, toteaa yrittäjä Tiina Laamanen.
Kakkupohjien kuohkeus ja maku perustuu kananmunien tuoreuteen ja makuun, toteaa yrittäjä Tiina Laamanen.

Risulahdessa Juvalla T&T Foodin uunista pullahtaa heti aamutuimaan kuohkeita kakkupohjia. Maun ja kuohkeuden salaisuus ovat kotimaisella viljalla ruokittujen ja lähialueella kasvatettujen kanojen munat.

Luetuimmat