Mikkelin Kuntopalvelu myytiin osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua – "Kunnon kohtaamiset jatkuvat ja kehittyvät", lupaa Janina Marttiin

Fysios on viime aikoina laajentunut voimakkaasti eri puolille Suomea.

Risto Hämäläinen

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän käytössään on alan tuorein osaaminen, lupaa fysioterapeutti Janina Marttiin. Arkistokuva.
Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän käytössään on alan tuorein osaaminen, lupaa fysioterapeutti Janina Marttiin. Arkistokuva.

Vuodesta 1984 alkaen fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja tarjonnut Mikkelin Kuntopalvelu Oy siirtyi perjantaina osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua.

Fysios on vuonna 2015 perustettu fysioterapiaketju, johon kuuluu runsaat 80 toimipistettä yli 40 paikkakunnalla. Tiedotteen mukaan ketju työllistää yli 600 ihmistä.

– Olen iloinen siitä, että osana Fysiosta voimme Mikkelissä jatkossakin lähipalveluna tarjota viimeisimpään tietoon perustuvia fysioterapiapalveluita, sanoo Mikkelin Kuntopalvelun pääomistaja, fysioterapeutti Janina Marttiin tiedotteessa.

– Asiakkaillemme tutuiksi ja tärkeiksi tulleet "Kunnon kohtaamiset" jatkuvat ja kehittyvät entisestään.

Fysios-ketju on laajentunut voimakkaasti viime aikoina. Mikkelin Kuntopalvelun lisäksi se on tämän puolella hankkinut omistukseensa useita fysioterapia-alan yrityksiä eri puolilta Suomea.

Fysioksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. Fysioksen liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.