Mikkeliin avautuu Kuntokeskus Liikku — Ketju remontoi entisen huonekaluliikkeen tilat Urpolassa

Oululaisella yrityksellä on aikomus kasvattaa ketjua vielä kymmenillä toimipisteillä.

Jaakko Avikainen

Liikku Mikkeli avataan lauantaina.
Liikku Mikkeli avataan lauantaina.

Kuntokeskus Liikku avaa ensi lauantaina toimipisteen Mikkeliin.

Noin 1 000 neliön kuntokeskus sijoittuu Setrikatu 5:een. Tiloissa toimi aiemmin huonekaluliike Vepsäläinen.

Remontoidut tilat on varustettu lämmittelylaitteilla, monipuolisella laitevalikoimalla ja painoilla. Liikuissa on myös kehonhuoltoalue venyttelyä varten.

Liikku markkinoi toimintaansa muun muassa matalan kynnyksen konseptilla, helpolla nettipohjaisella asioinnilla ja valmennuspalveluilla. Kuntokeskus on avoinna aamuviidestä kello 23:een. Henkilökuntaa ei ole säännöllisesti paikalla, vaan käyttö perustuu kulunvalvontajärjestelmään ja jäsenkortteihin.

Kuntokeskuksen tiloja etsiessä yritys painotti keskeistä sijaintia, helppoa saavutettavuutta ja avaria tiloja.

Kuntokeskus Liikun omistavat oululainen Cor Group -konserni sekä yrityksen toimiva johto. Cor Group on erikoistunut sote-palvelujen tuottamiseen.

Vuonna 2010 perustetulla Liikulla on noin 13 000 jäsentä. Yhtiön mukaan se kasvaa syksyn aikana noin 20 kuntokeskuksen ketjuksi, ja viiden vuoden tähtäimessä on 50 keskusta eri puolilla Suomea.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet