Kovan taklauksen kohteeksi joutunut Patrik Puistola toipuu saamastaan tällistä — Hyökkääjän lainasopimus Jukureissa päättyy

Patrik Puistolaa taklasi Ilveksen Panu Mieho, jolle jääkiekon SM-liigan kurinpitokomitea määräsi neljän ottelun pelikiellon.

AOP / Hannu Luostarinen

Ilveksen Panu Miehon taklaamaksi tullut Jukurien Patrick Puistola vietiin paareilla pois kentältä ja sairaalaan. Mieho sai taklauksesta  neljän ottelun pelikiellon.
Ilveksen Panu Miehon taklaamaksi tullut Jukurien Patrick Puistola vietiin paareilla pois kentältä ja sairaalaan. Mieho sai taklauksesta neljän ottelun pelikiellon.

Jukurien ja Ilveksen välisessä ottelussa viime viikon tiistaina pahannäköisesti loukkaantunut Patrik Puistola toipuu taklauksesta. Jukurit kertoo asiasta Instagram-tilillään.

Päivityksessä Jukurit kertoo, että Puistolan toipuminen on edennyt vakaasti. Hän on jo päässyt tekemään jään ulkopuolisia harjoituksia.

Puistolaa taklasi Ilveksen Panu Mieho, jolle jääkiekon SM-liigan kurinpitokomitea määräsi neljän ottelun pelikiellon. Mieho on sivussa vielä tänään keskiviikkona pelattavasta Sport-ottelusta ja perjantaina pelattavasta Tappara-pelistä.

Kurinpitodelegaatio totesi päätöksessään, että Miehon taklaus kohdistui Puistolaa päähän ja johti Puistolan loukkaantumiseen. Videotallenteen mukaan taklaus osui ensin Puistolaa ylävartaloon, mutta jatkui ja osui häntä myös päähän.

Puistola vietiin taklauksen jälkeen Mikkelin keskussairaalaan saamana hoitoa. Hän pääsi sairaalasta pois illalla.

Puistola oli Jukureissa lainasopimuksella Tapparasta. Hänen sopimuksensa päättyy aiemmin sovitun mukaisesti perjantaina, eikä häntä enää nähdä mikkeliläisten riveissä.