MP:n pojat pääsivät kentälle Valioliigan ottelussa

Peli pelattiin lauantaina. Kutsu Englantiin kävi kesällä Heinolan leirillä.

MP:n pojat pääsivät kentälle Valioliigan ottelussa

Kaksi Mikkelin Palloilijoiden junioripelaajaa oli mukana Englannin Valioliigan eilisessä ottelussa Stoke-Watford. Niila Forsell ja Ossi Torniainen pääsivät saattamaan kentällä vierasjoukkueen eli Watfordin pelaajat noin 27 000 katsomossa olleen ihmisen edessä. Ottelua seurattiin myös urheilukanavilla.

Forsellin kanssa kentälle käveli Odion Ighalo, nigerialaissyntyinen hyökkääjä, joka on joukkueen paras maalintekijä. Hänen pelinumeronsa on 24.
Torniaisen pelaaja oli numero 22 eli Almen Abdi, joka teki toisen maalin illan pelissä. Abdi on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka on syntynyt Kosovossa ja aloittanut peliuransa Sveitsissä.

niila.

Peli päättyi vierasjoukkueen eli Watfordin voittoon 0-2.
Lopuksi nuoret suomalaisvieraat saivat kätellä kaikki Stoken valioliigapelaajat.

- Tässä on muistelemista, kun´odotellaan seuraavaa esiintymiskertaa Valioliigassa, huoltajat naureskelivat.

pojat.jpg

Kutsu Stokeen juontaa juurensa Heinolassa heinäkuussa järjestettyyn futisleiriin, johon osallistui myös stokelaisia. Juniorit huoltajineen lensivät Manchesteriin lauantaina, ja nuorten ohjelma jatkuu ensi viikolla jalkapallovalmennuksella.
Stoken leirille on tulossa vielä kolmas MP:n juniori. Yhteensä suomalaisjunnuja kutsuttiin leirille viisi. Kotimaahan palataan sunnuntaina.

Forsell on vuonna 2001 syntynyt mäntyharjulainen junioripelaaja, joka on tänä vuonna saanut kutsun tähtitarhaleirille. Tähtitarhaan kutsutaan koko Suomesta yhteensä 72 lahjakasta pelaajaa, ja tapahtuma on samalla lähtölaukaus uuden maajoukkueikäluokan leiritykselle.
Vuonna 2015 Tähtitarhatapahtuma järjestetään 3.-6. marraskuuta ja tapahtumaan kutsutaan pääasiassa 2001 syntyneitä pelaajia.

stadion.

Torniainen on syntynyt vuonna 2005.

Stoke City Football Club on jalkapalloseura Stoke-on-Trentin kaupungista. Se on Englannin liigan toiseksi vanhin seura ja perustettu vuonna 1863.

Watford Football Club on jalkapalloseura Watfordin kaupungista Hertfordshirestä.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila