Kampparit avaa urheilupäivän — Hänskiin ilmainen sisäänpääsy ja makkaraakin on tarjolla

Tapaninpäivän perinteisessa jääpallo-ottelussa Mikkeliin saapuu Lappeenrannan Veiterä.

Mika Strandén

Lappeenrannan Kisapuistossa Kampparit kiri voittoon neljän maalin takaa.

Perinteen mukaan tapaninpäivän sauna lämpiää jo aamuvarhaisella, joten tapaninpäivän jääpallo-ottelun alkamisaika puoliltapäivin ei ole ongelma. Bandyliigassa seitsemän ottelun voittoputkessa viilettävä Mikkelin Kampparit isännöi Lappeenrannan Veiterää.

Peli alkaa 12 televisioinnista johtuen, sillä ottelu näytetään suorana lähetyksenä TV2-kanavalla. Televisioinnin järjestelyjen vuoksi Brahenkatu on suljettu jo aamulla. Lisäksi Hänninkenttä on suljettu ennen peliä kentänhoitotöiden vuoksi, joten yleisö pääsee jäälle vasta ottelun jälkeen.

Kampparit tarjoaa yhteistyökumppaneineen otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Lisäksi tarjolla on ilmainen kisamakkara tuhannelle ensimmäiselle katsojalle.

Kampparien päävalmentaja Antero Levänen odottaa ottelusta tasaväkistä. Lappeenrannassa Veiterää vastaan pelatussa Kampparit nousi takaa-ajoasemasta voittoon. Veiterä voitti edellisessä ottelussaan OLS:n maalein 10—1.

— Meillä on siitä hyvät muistot ja kaverilla taas vastaavasti hampaankolossa. Molemmilla on positiiviset fiilikset lähteä peliin, Levänen sanoo.

Sääennuste otteluun on heitellyt vesisateesta lumeen ja räntään.

— Toivoisin kyllä, että niin ei kävisi, mutta peli voi olla hyvinkin vauhdikasta päästä päähän menoa, Levänen tuumii.

Kampparit pääsee otteluun terveellä miehistöllä. Joukkueessa on ollut flunssaa, mutta tautitilanne on paranemaan päin. Ottelun alkamisaika on poikkeava myös pelaajille, jotka ovat tottuneet valmistautumaan myöhemmin alkaviin peleihin.

— Eiväthän pelaajat välttämättä pidä aikaisista aloituksista, mutta uskon että kaikki ovat tapanina saaneet itsensä hereille peliin, Levänen myöntää.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.