Hatsina joutui takaa-ajajan asemaan — Kiri ei riittänyt voittoon, vaikka maalipaikkoja oli

Hatsinan miesten voittoputki ei saanut jatkoa salibandyn 2. divisioonassa perjantai-iltana Imatralla, kun Kaakkois-Suomen lohkon häntäpään taisteluun ajautunut Voima kaatoi vieraansa maalein 6–4 (3–0,1–2, 2–2).

Ottelussa Hatsina joutui takaa-ajoasemaan jo ensimmäisen erän 15 minuutin pelin jälkeen. Sen aikana Voima iski kolme maalia.

Kotijoukkue teki pelin neljännenkin maalin ennen kuin Hatsina sai koneensa käyntiin. Arttu Haapala kavensi ensi kahdella maalillaan lukemat 2–4 ja päätöserässä Markus Takkula ja Olli Waris tasoittivat lukemat.

Hatsinan nousu katkesi kuitenkin heti Wariksen maalin jälkeen, kun Voima teki kaksi maalia 16 sekuntiin. Viimeisten reilun kuuden minuutin aikana maaleja ei enää nähty ja näin Voima kirjasi voiton.

Peli, joka piti voittaa

— Alussa ei tapahtunut mitään. Hävittiin kaikki irtopallot ja kaksinkamppailut, manasi Hatsinan pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen.

— Kun sitten toisessa erässä aloimme ottaa kaverin ylhäältä kiinni, saimme otteen pelistä. Maalipaikkoja oli voittoonkin asti.

— Lopussa Voima pääsi kuitenkin iskemään keskialueen virheistämme, kertoi Tiusanen.

— Tällaiset pelit pitää voittaa jos haaveilemme korkeimmista sijoista.