Juho Liukkosen kypärätemppu ei auttanut — Kamppareille kauden toinen tappio

Botnia oli kotijäällään maalein 7—5 Kamppareita parempi.

Jaakko Avikainen

Kampparien Juho Liukkonen lähtee jälleen arvokisoihin.
Kampparien Juho Liukkonen lähtee jälleen arvokisoihin.

Mikkelin Kampparit kärsi lauantaina kauden toisen tappionsa jääpalloliigassa. Helsinkiläinen Botnia oli kotijäällään maalein 7—5 (4—2) Kamppareita taitavampi.

Tappion myötä Kampparit menetti sarjataulukon kärkipaikan Porvoon Akillekselle, joka löi lauantaina WP 35:n niukasti 4—3.

Botnia-ottelussa Kampparit nousi toisen puoliajan ensimmäisen varttitunnin aikana kahden maalin takaa 4—4-tasatilanteeseen. Botnia kuitenkin karkasi lopullisesti Jimi Heinosen (65.), Tero Määttälän (80.) ja Artem Karaulovin (82.) osumilla. Tuomas Liukkosen 7—5-kavennus lisäajalla oli laiha lohtu.

Kampparien maalitykki oli vastikään liigan joulukuun parhaaksi pelaajaksi valittu Juho Liukkonen, joka viimeisteli kolme osumaa. Juho ja Tuomas Liukkosen lisäksi Botnian verkkoa heilutti Iisakki Kaivola.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.