Jukurien Valtteri Hietasen ottelu jäi kesken — Ässien Matti Lamberg suihkuun

Jukurien avausosuman teki Miika Roine.

Jaakko Avikainen

Valtteri Hietasen ottelu Porissa päättyi toisessa erässä.

Jukurit pelaa parhaillaan kauden kolmatta SM-liigan otteluaan Porissa Ässien vieraana. Kauden ensimmäistä vierasotteluaan pelaava Jukurit koki ottelun toisessa erässä pahan menetyksen, kun ykköspakkiparissa pelanneen Valtteri Hietasen ottelu jäi kesken.

Ässien Matti Lamberg taklasi kovavauhtisesti kiekkoa kaukalon päädyssä käsitellyttä Hietasta. Hietanen ei ehtinyt varautua taklaukseen ollenkaan, ja Ässä-hyökkääjän taklaus osui puolustajaa päähän. Matti Lambergin ottelu päättyi 5+20 minuutin rangaistukseen.

Hietanen taluutettiin pukukoppiin sekavan näköisenä, eikä puolustajaa ole nähty kaukalossa tilanteen jälkeen. Jukurien kokoonpanossa oli 13. hyökkääjä, joten mikkeliläiset joutuvat pelaamaan ottelun loppuun viidellä puolustajalla.

Jukurit avasi ottelun ja samalla kautensa maalihanat avauserässä Miika Roineen osumalla.

Ville Niskanen

Ville Niskanen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.