PU:n B-tytötkin voivat hävitä – voittoputki katkesi 17 voitollisen pelin jälkeen

Voitosta voittoon kulkeneet Porrassalmen Urheilijoiden B-tytöt hävisivät kauden ensimmäisen ottelunsa T18 Ykkösessä, kun JyPK:n kakkosjoukkue kukisti vieraansa maalein 2–1 (0–1) sunnuntaina Jyväskylässä.
Mikkeliläisten onneksi myös sen pahin kiistakumppani KJP yj kärsi häviön ja näin PU:n johto säilyi yhdessä pisteessä Joukkueet kohtaavat ensi lauantaina Mikkelissä.
— Kaikki on vielä omissa käsissä. Tämä tulos pitää nöyränä ja paineetkin tippuvat sen myötä, kertoi PU:n valmentaja Mari Kokkonen voittoputken katkettua 17 ottelun jälkeen.
— Peliin voimme olla tyytyväisiä. Lopputulos on vain huono.
PU hallitsi ottelun tapahtumia selvästi. Sillä oli muun muassa kolme läpiajoa ja rangaistuspotku, jotka kaikki kuitenkin hukattiin. Pallo kävi myös vastustajan maalipuissa.
— Loimme kyllä riittävän määrän tilanteita, muuta emme tehneet maaleja. Kaveri teki taas kaksi maalia hienoilla kaukolaukauksilla.
PU:n maalin iski jo 9. minuutilla Marikki Melkinen.

Jukka Laitinen

Jukka Laitinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.