MP:n kausikorttihaasteen tavoite täyttyi: "Tämä oli positiivinen yllätys"

Tuhannen kausikorttivarauksen raja rikkoutui maanantaina.

Vesa Vuorela

MP:n viime kauden katsojakeskiarvo oli ottelua kohden 717 katsojaa. Kuvan ottelussa vastassa Lahti Akatemia.
MP:n viime kauden katsojakeskiarvo oli ottelua kohden 717 katsojaa. Kuvan ottelussa vastassa Lahti Akatemia.

Mikkelin Palloilijoiden kausikorttihaaste on päässyt tavoitteeseensa. Hieman yli kolme viikkoa sitten aloitetun haasteen tarkoituksena oli saada 1000 sitovaa kausikortin ennakkovarausta. Tuhannen varanneen raja täyttyi maanantaina

Kausikortin varanneet pääsevät kesällä otteluihin 29 euron hinnalla, mikä tekee ottelua kohden noin 2,60 euroa. MP:n toiminnanjohtaja Mika Roivas ei yllättynyt, että tavoite täyttyi näinkin nopeasti.

— Meillä oli vahva usko ja luotto, että tavoite toteutuu. Tämä oli positiivinen yllätys, että se täyttyi näinkin nopeasti, Roivas sanoo.

Vaikka kausikortteja on myyty 1000 kappaletta, ei ole taetta, että kaikki kortin omistajista tulisivat paikalle jokaiseen otteluun.

— Paljon kausikortin varanneista on varmasti niitä, jotka eivät ole aiemmin omistaneet kausikorttia, vaan ostaneet yksittäisiä lippuja. Toivottavasti he käyvät katsomassa kaikki pelit, Roivas sanoo.

Meillä oli vahva usko ja luotto, että tavoite toteutuu.

MP:n viime kauden katsojakeskiarvo oli ottelua kohden 717 katsojaa, mikä voi ylittyä tulevana kesänä. Roivas uskoo, että keskiarvon kasvaessa myös tapahtumien oheismyynti voi kasvaa

— Katsojakeskiarvon kasvaminen tulee tietysti paljon riippumaan myös siitä, miten pelit menevät. Niillä on aina vaikutusta.

Kissat haluaa pitää kausikortin normaalihintaisena

Mikkelin Pallo-Kissojen toiminnanjohtaja Kimmo Aholainen ei osannut kertoa tarkkaa lukemaa Kissojen myydyistä kausikorteista, sillä kausikorttimyynti on vasta alkanut.

MP:n tyyliseen kausikorttihaasteeseen ei Kissat kuitenkaan lähde, vaikka joitain erityistarjouksia seura voikin suunnitella yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa.

— Arvostamme jokaista tapahtumaa niin paljon, että haluamme pitää kausikortin normihinnassa, Aholainen kertoi.