Pirkanmaan koronarajoitukset siirtävät liigapelejä – Jukurien ja Tapparan kohtaaminen siirtyy myös

Jukurien ja Tapparan piti pelata Hakametsässä joulukuun 11. päivä.

Taru Hokkanen

Jukurit ja Tappara eivät kohtaa Hakametsässä 11. joulukuuta.
Jukurit ja Tappara eivät kohtaa Hakametsässä 11. joulukuuta.

Pirkanmaan koronarajoitukset tiukkenevat joulukuun 2. päivä alkaen. Muun muassa yleisötapahtumia suitsivat rajoitukset johtavat myös kuuden jääkiekon SM-liigan ottelun siirtämiseen.

Siirrot vaikuttavat myös Jukurien otteluohjelmaan, sillä 11. joulukuuta mikkeliläisten oli määrä matkustaa Tapparan vieraaksi. Ottelun uusi päivämäärä selviää myöhemmin, kertoo Tappara verkkosivuillaan.

Tiukemmat rajoitukset ovat voimassa kolme viikkoa 2.–21. joulukuuta. Tällä aikavälillä siirtyy kaikkiaan kuusi liigapeliä, joista kaksi on Ilveksen ja neljä Tapparan kotiotteluita.

Pirkanmaan alueen koronatilannetta koordinoi "koronanyrkki". Maakunnan epidemiatilanne on Sosiaali- ja terveysministeriön luokituksen mukaan kiihtymisvaiheessa.

Joulukuulle tulleet rajoitukset ovat samankaltaisia kuin Uudellamaalla. Koronanyrkki suosittelee, että julkisissa sisätiloissa, museoissa ja teattereissa noudatetaan yleisömäärän rajaamista enintään kymmeneen henkilöön. Nyrkki ehdottaa myös Aluehallintovirastolle yli kymmenen henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kieltämistä.

Uudenmaan tiukentuneiden rajoitusten vuoksi Helsingin IFK siirsi yhden liigaottelun. KHL:ssä pelaava Jokerit puolestaan päätti pelata kaksi tiukkojen rajoitusten ajalle osuvaa kotiotteluaan ilman yleisöä.