Jukurien A katkaisi tappioputkensa

Jukurien A-nuoret palasivat takaisin voittokantaan jääkiekon Nuorten SM-liigassa viiden tappiollisen pelin jälkeen, kun he kaatoivat sarjajumbo Vaasan Sportin sunnuntaina kotijäällään Kalevankankaalla maalein 3–2 (0–0, 2–2, 1–0).
Jukurien sankariksi nousi kaksi maalia viimeistellyt Mikael Vasara. Hän laukoi voittomaalin, kun kolmatta erää oli pelattu 47.23.
— Pojat taistelivat taas tänään hyvin. Vain toisessa erässä peli hajosi, kun otimme liikaa jäähyjä, kertoi Jukurien valmentaja Marko Kauppinen.
— Pääasia oli kuitenkin, että saimme kolme pistettä. Alla on seitsemän pelin tiukka putki. Nyt levätään alkuviikosta ja sitten ruvetaan taas harjoittelemaan lauantain otteluun Ilvestä vastaan. Otteluruuhkan takia harjoittelu on jäänyt vähiin.
Maaleillaan Vasara nousi jakamaan Jukurien sisäisen pistepörssin kärkipaikan yhden maalin tehneen Perttu Kiesilän kanssa. Molempien saldo on 4 maalia ja kaksi syöttöä.
— Vasaran maalit olivat maalintekijän maaleja, kiitteli Kauppinen joukkueensa parhaimmistoon kuulunutta ykköskentän laituria.
Kehut Kauppiselta saivat myös 22 kiekkoa torjunut Valentin Dufva sekä ensimmäisen ottelunsa A:ssa tällä kaudella pelannut Mikko Kokkonen.
— Mikko pelasi isot minuutit (28.19) ja pääsi samalla pelaamaan niin ali- kuin ylivoimaa, kertoi Kauppinen.

Jukka Laitinen

Jukka Laitinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.