Jukurien A-nuorilla pakkovoiton paikka tiistaina — Sport-hyökkääjän taklaus ei aiheuttanut kurinpidollisia jatkotoimenpiteitä

Edellisessä kamppailussa tapahtunut Santeri Haaralan taklaus ei aiheuttanut kurinpidollisia jatkotoimenpiteitä.

Mikko Rahikainen

Sportin maalivahti Conrad Mölder on osoittautunut vaikeaksi ohitettavaksi Jukurien A-nuorille.

Jukurien A nuoret pelaavat selkä seinää vasten tiistaina Mikkelin jäähallissa, kun joukkue yrittää tasoittaa puolivälieräsarjan Vaasan Sportia vastaan.

Sarja on tiistina katkolla Sportille, joka johtaa sarjaa kahden edellisen ottelun voittojensa turvin 2—1.. Jukurit A voitti otteluista ensimmäisen kamppailun jännittävien vaiheiden jälkeen Vaasassa lukemin 4-5, mutta sen jälkeen maalinteko on tuottanut vaikeuksia mikkeliläisille.

Viikonlopun otteluista Sport vei ensin voiton lauantaina Mikkelistä maalein 6—0 ja heti perään sunnuntaina jatkoajalla niukasti lukemin 3—2.

Sunnuntainen kamppailu oli rikkonainen ja tunteikas. Ottelun ratkaisevan maalin laukoi Sportin Santeri Haarala, joka taklasi kolmannessa erässä Jukurien pelaajaa kyseenalaisesti pään seudulle. Itse ottelussa taklauksesta ei tuomittu rangaistusta, mutta kamppailun jälkeen tuomaritarkkailija laittoi tilanteen eteenpäin kurinpidon käsiteltäväksi.

Taklaus ei kuitenkaan tuonut kurinpidollisia jatkotoimenpiteitä, joten Haarala pelaa myös tiistaina Jukurien kiusana vaasalaisten ykkösketjun keskushyökkääjänä.

Jukurien A-nuorilla on pakkovoiton paikka, sillä Nuorten SM-liigassa puolivälierät pelataan paras viidestä periaatteella. Mikäli Jukurit voittaa tiistaina, venyy ratkaisu torstaille Vaasaan.

Jukurit A-Sport Mikkelin jäähalissa klo 19.00.

Jukurit A:n kokoonpano:

Nicklas Rintamäki-Perttu Kiesilä-Heikki Huttunen
Saku Forsblom-Tom Grönblom

Kalle Matikainen-Miiro Linjala-Joona Viljakainen
Mikko Kokkonen-Mikkel Persson

Teemu Lappalainen-Matias Mutikainen-Niklas Mattila
Arttu Venäläinen-Riku Kluukeri

Tomas Zeman-Aleksi Soijärvi-Morten Jurgens

Eetu Randelin (Benjamin Kallio)

Juttu päivitetty Jukurien A:n kokoonpanolla.