Risto Dufva jatkaa Jukureissa kaksi seuraavaa kautta — Ville Nieminen lähtee: ESS kertoo suunnaksi Lahden Pelicansin

Vesa Vuorela

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Jukurit kertoi keskiviikkona jatkosopimuksesta päävalmentaja Risto Dufvan kanssa.
Jääkiekon SM-liigassa pelaava Jukurit kertoi keskiviikkona jatkosopimuksesta päävalmentaja Risto Dufvan kanssa.

Risto Dufva jatkaa Jukureiden päävalmentajana myös kaksi seuraavaa kautta. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona iltapäivällä.

— Risto Dufvalla ja Jukureilla on erityinen side, ja oli selkeä linjaus jatkaa pitkäjänteistä työtä valmennustiimin kanssa, toimitusjohtaja Tuomas Muotka kertoo tiedotteessa.

Valmennustiimissä jatkavat myös Juuso Hahl ja Mika Tarvainen. Lisäksi tällä kaudella A-nuoria valmentanut Teemu Suokas vahvistaa valmennuskolmikkoa fysiikka- ja taitopuolella. Dufvan, Hahlin, Tarvaisen ja Suokkaan sopimukset yltävät kevääseen 2020 asti. Suokas jatkaa edelleen myös A-nuorissa Marko Kauppisen aisaparina.

Joukkueenjohtaja Mikko Hakkaraisen vastuu urheilupuolella on kasvanut. Hakkaraisella on vastuu tulevien kausien Jukurit-joukkueen rakentamisesta yhdessä Dufvan kanssa.

— Kuluva kausi on vielä pahasti kesken ja panokset ovat sataprosenttisesti tässä hetkessä. Kuvioon kuuluu, että rinnalla rakennetaan tulevaisuutta ja sen osalta olemme hyvällä tiellä, Dufva kommentoi tiedotteessa.

Jukureiden nykyinen kakkosvalmentaja Ville Nieminen ei jatka Jukureissa. Etelä-Suomen Sanomat uutisoi keskiviikkona, että Nieminen siirtyy Lahden Pelicansin valmentajaksi.

Muokattu 14.53: Lisätty tieto Ville Niemisen siirrosta Pelicansiin. Muokattu 15.03: Muutettu otsikkoa.